Color Fantasies 1.7 - betere effecten, LR4 Compatible.

PinExt Color Fantasies 1.7   Better Effects, LR4 Compatible. social share button Color Fantasies 1.7   Better Effects, LR4 Compatible.

CF Update LR4 Color Fantasies 1.7   Better Effects, LR4 Compatible. Kleur Fantasies presets zijn een populaire verzameling geweest voor die die van het spelen met creatieve kleur. Maar vandaag zijn ze gewoon opgevoerd andere inkeping. Versie 1.71 is een update die Kleur Fantasies volledig Lightroom 4 compatible maakt en voegt tal van verbeteringen aan effecten (voor alle versies van LR).

Kleur Fantasies 1.7 presets nu ook een set voor Lightroom 1-3 en een andere set voor LR4. Beide sets bevatten alle kleuren Fantasies effect en t0 top het af, v1.7 is een volledig gratis update voor huidige eigenaren.

Als u eigen kleur Fantasies, moet je al je download e-mail op uw aankoop adres. Zo niet, neem dan contact (effects@seimstudios.com) en laat ons weten de e-mail je ze hebt gekocht. Gavin is dat je klaarstoomde.

Als u niet beschikt over Kleur Fantasies, check ze hier en niet te missen op de krachtige veelzijdige kleur buigen presets voor Lightroom.

Meer Great Stuff Van Seim Effects ...

ad lf slim Color Fantasies 1.7   Better Effects, LR4 Compatible.

Dit bericht is geplaatst in lightroom , nieuws , presets , speciale effecten , updates en gelabeld , , , , , , , , , . Bookmark de permalink .

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

U kunt gebruik maken van deze HTML tags en ​​attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>