Gratis Lightroom Preset. Gavin gamle Polaroid:

PinExt Free Lightroom Preset. Gavins Old Polaroid: social share button Free Lightroom Preset. Gavins Old Polaroid:

polaroid b4 Free Lightroom Preset. Gavins Old Polaroid:
Musen over for før / etter prøven.

Jeg ofte krype under panseret i Lightroom. I dag jobber jeg noen prosjekter i LR3 og eksperimentere med de nyeste funksjonene og verktøy. Noe jeg har begynt å gjøre for å gjøre visse effekter mer tilpasningsdyktig, er det jeg kaller Tone Uavhengige Presets. De legger en effekter uten å bruke noen av de primære toneinnstillinger som eksponering, lysstyrke, kontrast, hvitbalanse etc. Resultatet er en effekt som kan lett brukes på en vanlig bilde, eller etter generelle og batch korreksjoner uten utføring tidligere toneinnstillinger. Denne forhåndsinnstillingen er et eksempel på det.

Jeg har brukt ganske lang tid i dag (sannsynligvis for mye) ser på tonene og føler av klassiske Polaroids og gjøre masse tilpasninger i LR for å få det utseendet jeg ønsket. Resultatet er denne effekten jeg ringer Gavin gamle Polaroid. Det er en klassisk Polaroid tema tone som jeg tror du vil finne tiltalende. Dette er en test av effekter som sannsynligvis vil dukke opp snart i en oppdatering til Color Fantasier presets samling. Du får det i dag likevel, og det er gratis å starte opp. Du kan laste ned ZIP nedenfor. Mens den bruker noen LR3 funksjoner, Dette, som alle mine andre forhåndsinnstillinger vil fortsatt fungere på eldre versjoner av LR. Enjoy ... Gav

- Last ned gamle Polaroid Preset ZIP -

Hvordan installere Lightroom Presets.

Mer Great Stuff Fra Seim Effects ...

ad pw slim Free Lightroom Preset. Gavins Old Polaroid:

Dette innlegget ble postet i Free Effekter og Goodies , gratis lightroom presets , Lightroom , forhåndsinnstillinger og tagget , , , , . Bokmerk permalink .

3 Responses to Free Lightroom Preset. Gavin gamle Polaroid:

  1. Kerry sier:

    Vil du være å skape denne preset som en PS handling?

  2. Gavin Seim sier:

    Hei Kerry. Sannsynligvis ikke. Mine forhåndsinnstillinger er forhåndsinnstilt og mine handlinger er handlinger. Jeg prøver ikke å krysse dem over mye fordi deres både ment å fungere best på ulike stadier i redigeringsprosessen. Hvis du ikke bruker LR eller noe lignende du glipp av. Tid for å hoppe i. Vannet er flott ;)

  3. Julia sier:

    Hei Gavin! Det er Julia fra Russland. Din forhånds er så fint at jeg kommer til å lære LR til å bruke det for bildene mine. Takk yo? mye!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>