2010 Seim Effects / PPS jule Freebie Pack.

PinExt 2010 Seim Effects/PPS Christmas Freebie Pack. social share button 2010 Seim Effects/PPS Christmas Freebie Pack.

Wow et år har gått. Crazy stuff. Det har vært et travelt år her, og jeg er takknemlig. Seim Effects holder vokser i hopp og nye produkter har gjort stor takk til dere alle. Det er flere gode ting i verk. I veksten av Seim Effects Jeg håper at fokuset på hva jeg gjør her har oppholdt seg sterk. Gode ​​produkter og god service til sammen med dem.

Anyways videre til godbitene. God jul til dere alle. Årets freebie pakken har noe for omtrent alle, og jeg håper du vil like det. La oss ta en titt.

coloryr b4 2010 Seim Effects/PPS Christmas Freebie Pack.

Lightroom Presets:

 • Farge Years: Jeg gjorde dette for å se tilbake på de avgrensninger og eksperimenter jeg gjorde med farge i år. Det er en subtil, men deilig farge vri som vil fungere på en rekke bilder.
 • Sølv Korn: 2010 var et stort år for redigering. LR3 og Aperture, CS5, bedre RAW-behandling. For meg en voksende lidenskap for svart og hvitt. Jeg har massevis av nye Silver toner i rørene, men her er en rik sølv effekt med glatte svarte og dristige toner.

Aperture Presets:

 • Farge Years: 2010 ble forhåndsinnstillinger året endelig kom til blenderåpning. Jeg jobber med det og har en full samling i verk, men jeg gjorde Farge Years effekt for deg i dag. Det fungerer veldig lik den LR versjon.
 • Sølv Korn: Jeg bestemte meg for å holde det enkelt, så dette er også lik den LR versjon. Selvfølgelig programmene behandle en litt forskjellig, men konseptet var den samme.

Album Deign Template Gavin Seim 700x349 2010 Seim Effects/PPS Christmas Freebie Pack.

Adobe In Design Album mal: Du trenger Adobe InDesign for dette. Men det er en stor en, så selv om du må laste ned en demo fra Adobe, gi det en sjanse. InDesign er hvordan jeg gjør album og det er lynrask. Gjør Photoshop for album design ser ut som en slug på utdanningen. OPPDATERING: Hoved albumfil er bare CS5. Jeg oppdaterte nedlastingen til 1,1 og inkluderte en. IDML fil for CS4-brukere. Mer info i nedlastingen.

Flere detaljer om alt dette i hva som er inni "dokument inkludert i nedlastingen, som jeg skal gi deg akkurat nå. Enjoy ... Gav

Last ned julen Pack v1.1 - Zip

Mer Great Stuff Fra Seim Effects ...

ad lf slim 2010 Seim Effects/PPS Christmas Freebie Pack.

Dette innlegget ble publisert i Aperture Freebies , Aperture Presets , Free Effekter og Goodies , gratis lightroom presets , spesialeffekter , maler . Bokmerk permalink .

11 Responses to 2010 Seim Effects / PPS jule Freebie Pack.

 1. katie sier:

  Takk så mye! God jul til deg også :-)

 2. Jeb F sier:

  Takket som alltid!

  BTW .... PW3 sparer meg ugudelige mengder tid!

 3. Paul g sier:

  Thanks! Bare fant nettstedet ditt ... vil komme tilbake ofte!

 4. Derrick sier:

  Ble i år ... Mange takk og en frydefull ferie til deg og dine.

 5. Linda J sier:

  Mange takk for dette. Elsk deres forhåndsinnstillinger og bruke dem mye - stor tidsbesparelse

 6. Jonah koch sier:

  Gavin, som alltid takk for din ferie gave. Jeg vil være sikker på å vente til 25. for å pakke ut pakken. Når skal vi få deg tilbake øst for et seminar. Jeg vet at vi ikke har alt det vestlige skjønnhet, men jeg er sikker på at vi kan finne noe å peke et kamera på.
  Alle de beste og glade feriedager,
  : Jonah

 7. Gavin Seim sier:

  Du satser, og takker alle for at du tok deg tid til å kommentere. Glad du likte dem. Merry Christmas ... Gav

 8. Carolyn Cloe sier:

  Takk - jeg virkelig nyte dine forhåndsinnstillinger!

 9. Jodie Kampen sier:

  takket GAV! Elsker alle dine forhåndsinnstillinger og freebies! Happy holidays

 10. Karen sier:

  im nye her .. im prøver å lære å gjøre triks på bildene .. Jeg håper du kan hjelpe meg ut! takk!

 11. der einbeinige sier:

  das Jahr ist rum und ick bin hier ........ vielen Dank und besinnliche Weihnacht .... Gruß aus Berlin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>