Hvordan vindtett Dine Lightstands. Uten Sandbags.

PinExt How to Windproof Your Lightstands. Without Sandbags. social share button How to Windproof Your Lightstands. Without Sandbags.

Sette opp strober utenfor, spesielt med en med en paraply eller softbox kan fort bli til et kaos av tipping. Ikke ideelt når du prøver å få en jobb gjort før lyset endres eller emner begynne å ringe deg navnene. Jeg satt dette sammen i fjor sommer mens du planlegger en familie økt med over førti mennesker. En vanlig metode er å bruke sandsekker, men jeg ville ha noe lite, lett og tilpasningsdyktig. Se, min DIY quick release lys stå ledninger.

Jeg forlot disse opp hele ettermiddagen uten reservasjon. De gjør selv bærbare stands veldig stabil og bør håndtere kraftig vind. Gjøre noen tester av dine egne, og hvis du er i tvil bare legge til noen ekstra ledninger for å gjøre den så sterk som du trenger. Jeg fant tre per standen var tilstrekkelig. Tydeligvis disse er ikke det beste valget for asfalterte flater, men i de fleste situasjoner de er raske og effektive.

Kostnad på bare $ 5-10 for å lage et sett av tre, og de kan også brukes til å tjore andre ting også. Her er er en god video om hvordan å knytte Tautline Hitch . Også her er telt toppene jeg liker , her er nylon ledningen og her er noen S kroker (du kan også få dem på din lokale jernvarehandel). Enjoy ... Gav

Mer Great Stuff Fra Seim Effects ...

ad cf slim How to Windproof Your Lightstands. Without Sandbags.

Dette innlegget ble publisert i spesialeffekter , tips , video . Bokmerk permalink .

3 Responses to Hvordan vindtett Dine Lightstands. Uten Sandbags.

  1. Eric Harding sier:

    God idé!

    men sømmer å være en tripping fare. Visste du prøve andre konfigurasjoner for å redusere risikoen? dvs. kanskje bore hull mid høyden på sentralrøret og har piggen inn mellom ben? Dette ville ikke være så stabil som din config, men ville redusere risikoen.

  2. Gavin Seim sier:

    Alt har en risiko. Du trenger bare å ta hensyn. Lys står i seg selv er en tripping fare. Som du sier, du kan ta linjen mer rett ned med det samme prinsippet, men det ville redusere stabiliteten din betydelig.

  3. godt tips ... se opp for disse kraftlinjene med den store medaljen pol

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>