Anatomy of Post Produksjon - De Seim Effects Toolkits

PinExt Anatomy of Post Production Tools   The Seim Effects Toolkits social share button Anatomy of Post Production Tools   The Seim Effects Toolkits

av Gavin Seim : Det er info og videoer på hver produktside, men jeg ville gjøre en rask oversikt over hvordan du kan bruke verktøy i flott bilde arbeidsflyt og hvordan Seim Effects samlinger passe inn i det. Å ha arbeidsflyten spikret gjør hele forskjellen i kreativ effektivitet. Enten du bruker Seim Effects eller andre verktøy, vil disse begrepene være lik. Jeg bør også merke seg at hver samling jeg gjør er unikt. Verktøy er ikke duplikater over mer enn ett sett. Hver er en unik fokusert samling.

Så kan begynne med vår opprinnelige filen. En kreativ effektiv redigering plan må en stiftelse. Det starter som regel med forhåndsinnstillinger. De synes enkle, men gode forhåndsinnstillinger er rask, kraftig, viktige verktøy som gir deg kontroll. For en trinnvis titt på min arbeidsflyt sjekke ut denne artikkelen, Super arbeidsflyt . For nå skal vi se på den SE forhånds lineup, en elegant samling kraftige verktøy.

ad pw 150 Anatomy of Post Production Tools   The Seim Effects Toolkits Strøm Arbeidsflyt tre (LR 1-4) | Lighflow (Aperture 3) ad lf 150 Anatomy of Post Production Tools   The Seim Effects Toolkits
Enhver Photography type.

I disse dager de fleste gode behandlingen starter med en RAW editor som LR eller Aperture. PW3 er min flaggskip samling av forhåndsinnstillinger for LR og det er generelt hvor skal jeg begynne. For Apple Aperture vil du ønsker Lightflow. Begge disse er en kjerne. De har litt av alt fra forhåndsinnstillinger arbeidsflyt og automatisering til farge blending verktøy, svarte og hvite konverteringer og detaljforbedringsverktøy.

Begge raffinerte samlinger stammer fra år med redigering erfaring og bruker raves snakke for dem. Uansett ferdighetsnivå, hvis du kjøper en redigering verktøykasse noensinne, dette er din billett. Disse samlingene vil hjelpe deg å bli mer kreativ, slik at du kan mikse, matche og finpusse til ditt hjerte innhold, samtidig som du sparer utallige timer. (For øyeblikket Lightflow er vår eneste forhåndsinnstillinger samlingen tilgjengelig for Aperture).

ad cf 150 Anatomy of Post Production Tools   The Seim Effects Toolkits Color Fantasier (LR 1-4) - Enhver fotografering type, bryllup og portrett.

CF er en forlengelse av farge. Går utover grunnleggende og til dypere farge vendinger, blander og fargetoner. Det er noe av dette på PW3, men hvis du er glad i kreativ farge du ønsker CF. Det er greit her, en komplett fargeeffekter samling.

Color Fantasier er stilig, med et stort utvalg av fargeverktøy. Fra vintage prosesser, baby verktøy, kryssprosess effekter og mer. Kompliserte fargeblandinger som vil ta farge til nye nivåer.

ad bw 150 Anatomy of Post Production Tools   The Seim Effects Toolkits Silver Shadows 2 (LR 1-4) - Enhver fotografering type, svart og hvitt.

S ilver Shadows 2 markerer en ny generasjon for svarte og hvite konverteringer. Utelukker behovet for plugins og eksterne verktøy, setter SS2 kraftig sølv konverter et klikk unna, og gir deg mulighet til å mikse, matche og blande toner for å få imponerende svart-hvitt-tallet, og samtidig beholde den delikate kvaliteten på den opprinnelige RAW-filen.

Hvis du elsker sort og hvitt, må du Silver Shadows. PW3 har et utvalg av grunnleggende sølv konverteringsverktøy. Men Silver Shadows 2 er et system for imponerende svart og hvitt rett innenfor Lightroom.

______

Så det er forhåndsinnstillinger. En arbeidsflyt fundament. Nå kommer vi til raffinering lokale endringer i Photoshop er lignende redaktører. Og de bør ikke bli glemt. Ofte folk stopper på RAW redigering, men raffinert edit er ofte det som skiller menn fra gutter, noe som gjør et bilde virkelig synge. Det er den siste finpussen som de beste bildene får alltid.

ad ne 150 Anatomy of Post Production Tools   The Seim Effects Toolkits Naked Elements (PS og andre) - Enhver fotografering type.

Naked Elements er et komplett tekstur samling i én pakke. Du kjøper ett sett, og du får dem alle. Teksturer kan du subtilt overlappe en tekstur bilde over din viktigste brikke, la din base image bli styrket ved teksturen fra overlegget (det er bedre sett som er beskrevet, så gå til produktsiden). NE har høyoppløselige tekstur filer som kan brukes raskt i Photoshop ved hjelp av de medfølgende handlinger, eller i nesten alle andre photo editor som gjør at lagene. Du kan til og med bruke dem fra LR bruker en plugin som Perfect Layers. NE er

Naked Elements er et enkelt samling som inneholder bilder av alt fra brann, vann, til stein, til min favoritt, ekte bilder av dokumenter som er hundre år gamle. NE pergamenter teksturer er som ingenting annet, og noe som gjør at NE skiller seg ut som ingen andre.

ad es 150 Anatomy of Post Production Tools   The Seim Effects Toolkits Kreative Essentials (PS CS2-CS5) - Enhver fotografering type.

En av mine første effekter samlinger og en som "er revidert og forbedret i løpet av årene. Creative Essentials er en samling av Photoshop effekter som graver i områder du ikke kan gjøre med en RAW editor.

Det er noen vesentlige korreksjoner i CE, sammen med slipe verktøy, kraftig fantasi, tonal og glød effekter og mer. Handlinger er den perfekte måten å ta et stort bilde og gjøre det noe mer. I Creative Essentials er det litt om arbeidsflyt og litt om finpuss.

ad he 150 Anatomy of Post Production Tools   The Seim Effects Toolkits Hollywood Effects 2 (PS CS2-CS5) - Mest kraftig for bryllup og portrett

Deep andre generasjon behandling. HE2 er en samling av kreative Photoshop handlinger som igjen bringe enkelhet til kompleksitet. Den er fylt med verktøy for bildeeffekter, gløder og spesielt hud rettelser.

Automatisert utjevning av hudfarge som normalt vil kreve en plugin som kan gjøres med kvalitet og hastighet i HE2. Gløder og fantasy effekter som ikke er mulig i en rå redaktør.

HE2 er en passelig effekter miks som helst bryllup eller portrettfotograf ikke vil ønske å være uten.

Mer Great Stuff Fra Seim Effects ...

ad ss slim Anatomy of Post Production Tools   The Seim Effects Toolkits

Dette innlegget ble publisert i handlinger , nyheter , photoshop , forhåndsinnstillinger , spesialeffekter , teksturer og tagget , , , , , , , . Bokmerk permalink .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>