Presets i LR4 Work anderledes. Seim Effekter Will Stay kompatible.

PinExt Presets in LR4 Work Different. Seim Effects Will Stay Compatible. social share button Presets in LR4 Work Different. Seim Effects Will Stay Compatible.

lr4 coming soon Presets in LR4 Work Different. Seim Effects Will Stay Compatible. Med annonceringen af ​​LR4 Beta den anden dag, har vi nogle nye ændringer, der kommer til LR. En af dem er en ændring i den måde LR håndterer udvikle indstillinger og dermed forudindstillinger. Det er godt på en måde og dårligt på en måde. Men jeg har kendt til det lige siden den oprindelige LR4 pressemøde for nogle uger tilbage og har været planlægning. Her er den scoop på alt dette ...

Den nederste linje er, at Seim Effekter har en gratis opdatering for dig at komme i marts. Der har været nogle ændringer i LR4 og det skulle gøre redigering bedre i det lange løb og dine Seim effekter vil stadig arbejde stor. Nu skal vi se på detaljerne i, hvad der foregår ...

Edit Page %E2%80%B9 Seim Effects Photo Tools %E2%80%94 WordPress Presets in LR4 Work Different. Seim Effects Will Stay Compatible.

. Det gode er, at RAW-og JPEG-filer ikke længere skulle have behov for forskellige presets. I LR3 og tidligere, ville en forudindstillet lavet til en filtype arbejde meget forskelligt på den anden filtype. Dette betød, at for at være fuldt kompatible du havde at gøre én forudindstillinger til RAW / DNG-formater og en anden for JPEG, PSD og andre. Noget jeg gør i Power Workflow .

Den dårlige er, at dette vil gøre de nuværende presets, der krydser over i områder, hvor de nye / gamle procesværktøjer der refereres til (f.eks skygge og fremhæve) ikke virker altid som forventet. For at holde alt fungerer problemfrit, bør forudindstillede beslutningstagere frigive gratis opdateringer, så de fungerer som forventet i alle versioner.

Den store nyhed er, at alle nuværende Seim Effekter forudindstillede samlinger vil blive opdateret og arbejde i LR4 samt opretholde funktionaliteten i tidligere versioner. Dette vil være en gratis opdatering for alle brugere, og opdateringen skal ud omkring det tidspunkt, LR4 officielt lanceres.

Flere gode nyheder. Især LR 4 bruger forskellige baseline for kontrast og nogle andre ting. Det har også udskiftet Fill and Recovery med den forbedrede skygge og højlys værktøjer. Jeg har eksperimenteret og den gode del er, at de fleste af mine presets fungere fint i LR4 lige nu. For det meste de krydser over bare fint, selv når de opdateres til 2012-processen. Så mens opdateringen kommer, skal du ikke være bange for at bruge Seim Effects presets lige nu i LR4 Beta. Hvis du finder et problem, som jeg har savnet her jeg har savnet her velkommen til at kontakte mig direkte, effects@seimstudios.com . Det er derfor, vi har en beta-perioden.

Nørdet Stuff. Her er nogle ting, jeg har lært, og jeg har gravet i og spillede med de nye indstillinger. Bortset fra nye funktioner, er det at bemærke, at alle filer (ikke kun JPEG) bruger nu nul Kontrast og Liner Tonekurve som grundlinjen. Dette vil give hver filtype til at arbejde med det samme preset. Meget cool.

Men hvordan, der krydser over. Jamen siger du anvender en forudindstillet i LR4 der definerer og gamle omgivelser (såsom Highlight Recovery og Kontrast). LR tilføjer disse indstillinger lige som forventet, at opretholde den gamle 2010-processen. Men LR4 også auto opdateringer til nye indstillinger. Sig du konvertere billedet til den nye proces, LR krydser over disse indstillinger, så godt det kan, for at de nye indstillinger. Konvertering for eksempel Fremhæv Recovery, at en anvendelse af den nye skygge og højlys, der matcher.

Selvfølgelig behøver du ikke at bruge den nye proces på alle, så billeder, som du har gjort i fortiden, vil være fint, og endda nye billeder, du vil bruge en bestemt proces på. Hvis du anvender indstillinger, der bruger gamle procesværktøjer den vil træde den gamle proces mode. Det er kun, når du opdaterer dette billede til 2012-processen, som det forsøger at konvertere indstillingerne igen og matche effekt i de nye indstillinger (generelt temmelig effektivt).

Jeg har bemærket, at hvis du har en effekt, der bruger en 2012-processen og anvende det tilbage i LR3, den nye proces elementer (f.eks skygge og højlys), vil blive ignoreret. Det betyder ikke konvertere baglæns. Når det er sagt, jeg planlægger at fastholde LR2 og LR3 støtte til de nuværende værktøjer. Jeg skal nok holde har sæt, der vil indgå i mine downloads for en tid, indtil det meste af verden bruger LR4.

Så som et eksempel. Her er hvad du kan se i et kit ligesom Power Workflow 3 når alt er opdateret.

 • LR2/LR3 Presets. Rå sæt og JPEG Set.
 • LR4 Presets. Et sæt virker på enhver fil-format.

Nu LR4 er stadig i beta. Men jeg planlægger at frigive opdateringer omkring det tidspunkt LR4 officielt frigiver. I mellemtiden tingene arbejder stadig i alle versioner, og da jeg foretage opdateringer, vil kun blive bedre. Mens jeg har noget arbejde at gøre, jeg er begejstret for, hvad mulig i LR4 og der er nogle gode ting i værkerne. Stay tuned ... Gavin

Mere Great Stuff Fra Seim Effects ...

ad cf slim Presets in LR4 Work Different. Seim Effects Will Stay Compatible.

Dette indlæg blev udgivet i special effects . Bogmærke den permalink .

10 Svar til Presets i LR4 Work anderledes. Seim Effekter Will Stay kompatible.

 1. Eric Begbie siger:

  Hvordan får jeg opdateringen af ​​min Seim præsenterer for LR4?

 2. Gavin Seim siger:

  Hey Eric, du skulle have modtaget en mail med download til dit køb adresse. Hvis ikke e-mail effects@seimstudios.com og vi vil tage os af det ... G

 3. Wayne Singbeil siger:

  Jeg har Color Fantasy; hvordan får jeg opdateringen til Lightroom 4

 4. Gavin Seim siger:

  Hey Wayne, send mig en mail med din info og jeg ordner dig op ... Gav

 5. Kylie Knight siger:

  Hej Gavin Jeg ved et uheld slettet min opdatering til Power workflow 2.5 kan du sende mig opdateringen til Lightroom 4, cheers Kylie

 6. Gavin Seim siger:

  Hey Kylie. Bare send mig en note med dit køb e-mail og jeg vil se dig op og hjælpe dig ud.

 7. Wayne Capald siger:

  Hey Gavin,
  Hvordan ya laver, se du er meget travlt .... Jeg er på en anden maskine og mistede mit køb email
  er det muligt for dig at tjekke dine optegnelser og se om du kan sende mig LR4 versioner af RAW POWER WORKFLOW 3?
  Mange tak
  Wayne Capald
  info@pictureweddings.co.uk

 8. Gavin Seim siger:

  Vi chattede via så jeg tror, ​​du er god til at gå. Lad mig vide, hvis du har yderligere spørgsmål.

 9. Paul Oyler siger:

  Jeg har brugt PW 3.2 for ganske lang tid, og jeg elsker det. Bare i dag har jeg opgraderet fra LR 3 til LR 4. Jeg er ikke sikker på, om der har været en ny udgivelse endnu for LR 4 eller ej. Jeg har lige læst et indlæg, der sagde noget ville blive udgivet i marts, men jeg er ikke sikker på, hvad marts som hentydede til.

  Jeg har bemærket, at hvis jeg forsøger at bruge en forudindstillet fra PW 3.2 det ændrer processen og er ikke kompatibelt (tilsyneladende) med den nye proces.

  Så har noget nyt blevet sat ud, der arbejder med LR 4?

 10. Gavin Seim siger:

  Hej Paul. Det var i marts 2012, at PW 3.5 kom ud. Det er fuldt kompatibelt. Ditto for Color Fantasies.

  Jeg har lige sendt dig frisk DL links til begge. Selvom Color Fantasies 2 kom ud i efteråret, og det er en betalt opgradering. Du behøver ikke at være LR4 kompatible, men det er meget bedre. Du kan lære om det her, og du bør have modtaget en e-mail med en opgradering rabat kupon. Hvis du bare kontakte os.

  http://seimeffects.com/color

  Gav

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Du kan bruge disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>