Lightroom Layouts: Fri Album Print Forudindstillinger / Skabeloner

PinExt Lightroom Layouts: Free Album Print Presets/Templates social share button Lightroom Layouts: Free Album Print Presets/Templates

Opdater! 08/2010: Hvis du bruger Lightroom 3, disse skabeloner vil ikke fungere korrekt. LR3-brugere har brug for det nye layout skabeloner. Du kan downloade dem gratis her .

af Gavin Seim fleste af os Lightroom brugere har hørt om printskabeloner. Hvad de fleste ikke ved, er det super cool trick til at bruge dem til simple album sidelayout til albums og pressen trykte bøger. Matt nylig udsendt en video på LR Killer Tips om tweaking skabelon indstillinger til at tillade flere billeder på én layout.

Jeg har lavet et sæt af print presets der giver dig mulighed for at lave nogle hurtige firkantede layout som ens nedenfor. Great for pressen trykte bøger og albums. Load em up, skal du vælge layout, og vælg derefter fotoet, du ønsker brugt. Der er otte i dette sæt, og alle har omkring 1/4 "kant plads til, at trim plads til bøger. Bedst af alt er deres gratis.

LR2 har ingen måde at tilføje en sort baggrund selv, så jeg brugte denne løsning . Jeg har inkluderet en sort fil i download, og der er flere detaljer i hjælp-filen. Når sat op kan du tænde "Identitet Plate" i indstillingerne og indlæse den sorte baggrund som ønsket. En fremtidig version af LT bør omfatte denne funktion uden en løsning.

Hent Seim LR albumlayout Presets v1.2

UPDATE V1.1: 6/2009 blev mindre tweaks foretaget, og en ny firkantet preset blev tilføjet.
UPDATE V1.2: 4/2010, Disabled auto rotation (mere kontrol), tilføjet nye Square / 2 Corner layout. Fejlrettelser.

seim 10x10 3h 1v Lightroom Layouts: Free Album Print Presets/Templates

seim 10x10 2h Lightroom Layouts: Free Album Print Presets/Templates

Ved hjælp af skabelonen Presets:
Udpakke og installere. Hvis du ikke kender det grundlæggende i at installere presets tjekke min video ud . Det centre rundt Udvikle presets men install metoden er stort set den samme. Disse bare gå i "Print skabeloner" mappe i stedet for "Udvikle Presets" /

Når det er installeret, gå til print-modulet, og vælg det ønskede layout. Du kan musen over forudindstillinger for at få et layout forhåndsvisning (øverst til venstre). Vælg flere billeder fra filmstrimlen. Dette vil befolke layoutet. Huske vi skubber grænserne for, hvordan LR layouts var beregnet til at blive brugt, så der er et par påhit. For eksempel LR synes at placere billeder i layoutet baseret på rækkefølgen sorteret, irrelevant for, hvad rækkefølge, du vælger dem i.

Hvis et billede ikke fylde den korrekte celle, der er et par løsninger. Du kan udfylde de første celler og derefter trække et billede manuelt på layoutet plads i den sidste celle, så den forbliver bestilt. Denne tendens til at placere en ekstra ramme på layoutet, men det kan bare blive slettet. En anden løsning, hvis alle billeder er ude af drift er at lave en kollektion for dine billeder som du manuelt kan sortere det i den ønskede rækkefølge, før de går til print-modulet og LR bør automatisk placere billederne i den rækkefølge.

Billederne fylder cellen irrelevant af formatforhold (V1.2). Hvis cellen afgrøde af billedet er ikke den måde, du ønsker, skal du holde CMD tasten (CNTRL på PC) og træk billedet inde i cellen til den afgrøde, der virker. Heller ikke tøve med at lege med indstillingerne og lave dine egne presets, der passer din brug stil bedst (skiftende rammeformater osv.) Du kan at moder indstilling og opdatere en eksisterende presets eller lave en ny. Du kan tilføje et layout ved at trække i ekstra billede og placere dem manuelt. Det er hurtigt, da det bevarer de andre indstillinger for det aktuelle layout.

print lightroom to jpeg Lightroom Layouts: Free Album Print Presets/Templates

Eksport og udskrivning:
Når du har det ønskede udseende, kan du printe den ud direkte. Oftere dog vil du sandsynligvis ønsker at eksportere dem til at sende til et laboratorium eller lave en bog. Mens eksporten faktisk ikke arbejde fra print-modulet, kan du hurtigt opnå det samme resultat ved at udskrive til JPEG.

Sådan eksporterer layoutet bare bruge "Udskriv til JPEG" fra "Print Job" i menuen i højre side (se billede). Klik på "Udskriv til fil" knappen og filen vil spare sig ud som højopløst JPEG-fil klar til at blive brugt. Gentag for hver layout og Presto du har din klar til at uploade eller gemme til senere.

BEMÆRK: Vedrørende den "Kunne ikke konvertere indfødte billede til Blob" fejl i kommentarerne. Dette synes at være et problem med LR, der kan opstå med eventuelle print presets. Jeg har gjort nogle yderligere forskning , og det synes det kan være relateret til at have et billede, der henvises til i identitet plade, der ikke eksisterer. Jeg gjorde nogle opdateringer i V1.2, som forhåbentlig vil hjælpe dem, der har problemer. Du vil måske også forsøge at rette fejl ved at installere dem manuelt og kopiere dem direkte ind i mappen print presets (som skitseret i denne video ).

Enjoy ... Gavin

Mere Great Stuff Fra Seim Effects ...

ad pw slim Lightroom Layouts: Free Album Print Presets/Templates

Dette indlæg blev udgivet i handlinger , Free Effects & Goodies , gratis Lightroom presets , Lightroom , Photoshop , special effects og mærkede , , , , , . Bogmærke den permalink .

37 Responses til Lightroom Layouts: Free Album Print Forudindstillinger / Skabeloner

 1. Hej Gavin
  Først vil jeg gerne sige, hvor glad jeg er med alle de Lightroom og PS pre-sæt, som jeg har købt fra dig i fortiden, de er meget recommenable.

  Jeg så også den video, Matt bogført om Lightroom Print Module Skabelon, og så så jeg din blog poppe op med nogle af dine egne. Jeg hentede din og fulgt instruktionerne, men når det kommer til at indlæse forudindstillinger i LR Jeg får en fejlmeddelelse om, "Kunne ikke konvertere Native Image til Blob!" Thats en ny på mig, nogen ideer?
  PS
  Jeg har oprettet en ny mappe i Print Module, men stadig samme budskab.
  Hilsen
  James

 2. Gav Seim siger:

  Tak James glad for du kan lide mine effekter. Det er virkelig underligt. Jeg har lige testet dem på en anden maskine, og jeg kan ikke finde en ting galt. Jeg Re-zippet og uploadet dem igen bare i tilfælde af at der var en fil problem.

  Jeg foreslår, at du springe LR indbyggede import funktion og kopiere dem direkte i mappen print forudindstillinger for at se, om det hjælper. Se denne artikel er, at du har brug for hjælp ... http://www.prophotoshow.net/blog/2008/03/21/lightroom-tip-manage-your-presets-like-a-fanatic/

  Gavin

 3. Mens dette er interessant, er problemet, at de fleste printerdrivere ikke vil tillade de typiske størrelser af en masse af bryllup bøger. For eksempel 8 × 8, 10 × 10, 12 × 12. Ikke engang Adobe PDF driver (som der virkelig er behov for at gøre dette til højre) vil gøre det muligt for de brugerdefinerede størrelser (i hvert fald ikke på Windows XP) destruktion denne proces temmelig ubrugelig for de fleste mennesker. Jeg tror, ​​det er faktisk det problem James havde, hvis du forsøger at indlæse disse presets i Lightroom på Windows XP med en chauffør, der plejer at understøtte denne tilstand, du får denne fejl.

 4. At tilføje dem manuelt vil give dem mulighed for at indlæse op i Lightroom uden fejl, men medmindre din printerdriver kan understøtte 10 × 10 (My Epson, Adobe PDF, og Cute PDF plejer), så får du den 8,5 × 11 størrelse og kan ikke ændre det.

 5. Denny Weigand siger:

  Gavin: Tak for skabeloner, og du sammensætte en BIG sæt skabeloner. En jeg har i tankerne er en produktionstype skabelon med 3-4 × 6 slots på en 8,5 × 11 ark. Det ville virkelig spare papir. Ligesom Picture Package i PS. Hidtil i LR alle tre slots tage det samme billede og triplikater det.

 6. Gav Seim siger:

  Ingen grund til at have en udskrift indstilling af denne størrelse Kerry. Et af de vigtigste formål id at lave albums n ting. Alt du skal gøre er at udskrive til JPEG som jeg bemærkede ovenfor. Jeg vil opdatere posten for at præcisere det lidt ... Gav

 7. Pingback: let og gratis, Multi Image layout til Lightroom:

 8. Preset Fremtiden siger:

  Alt, hvad jeg har at sige er, skal du gøre en stor sæt. En af de ting, som LR savner på sin egen, er evnen til at gøre hurtige simple layouts for porteføljer, bøger og album uden en masse grafisk design og tekniske viden.

 9. Preset Fremtiden siger:

  Jeg er så begejstret for dette, jeg glemte at takke dig. Mange tak for, hvad du gør med LR.

 10. Lindsey siger:

  Perfekt! Begejstret for at d / l skabelonerne. Det kommer til at gøre mine pressemeddelelser bøger, porteføljer og førskole pakker så meget hurtigere!
  Tak!

 11. xlphotog siger:

  Gavin,
  Også jeg er fik den samme besked James taler om. Jeg vil prøve at installere direkte til forudindstillinger mappe.
  Craig

 12. Pingback: Lightroom stationer: The Ultimate Free Lightroom Preset List

 13. Suz siger:

  Det lyder som en rigtig god idé. Jeg gjorde downloade sampler og får den samme fejlmeddelelse. Jeg vil prøve din alternative forslag. Hvis de fungerer godt, og du udvikler en god størrelse sæt, kan jeg se, dette er et godt sted at sende vores kunder, som i øjeblikket bruger Lightroom.

 14. Miguel siger:

  Jeg kan godt lide infrarød foto

 15. Gav Seim siger:

  Med hensyn til "Kunne ikke konvertere indfødte billede til Blob" fejl.

  Det synes at være problemer med andre end mine print presets. Ikke sikker på, hvad der forårsager det, men jeg har tilføjet en opdatering i bunden af ​​post med nogle tips ... Gav

 16. Brandon siger:

  Jeg har også prøvet den manuelle metode og var ude af stand til at konvertere "native billede '. Tak for alle de andre presets selvom jeg bare er at komme i gang med at lære LR og de har hjulpet meget.

 17. Andy siger:

  Tak for at gøre de kodeændringer og suppying skabelonerne. Men er der nogen måde at medtage filnavnet info under hvert foto, når du bruger billedet pakke skabelon snarere end kontaktark skabelon (sammenknebne fra din oprindelige billede pakke templated fil)?
  Jeg har ændret koden i tekstredigering at producere de samme skabeloner, men kunne ikke udnytte filnavnet funktionen til at mærke hvert billede.
  Ethvert input vil blive værdsat.
  Tak,
  Andy

 18. Gav Seim siger:

  Theres ikke en måde at gøre det, jeg kender Andy. Jeg vil holde mine øjne åbne selv.

 19. Jeg var i stand til at løse problemet ved at installere doPDF (en gratis PDF-creator), ændre printeren til doPDF, hvilket skaber en 10 x 10 brugerdefineret størrelse inde doPDF og Bingo! Skabeloner og billeder passer fint.

  Bagefter alt hvad du skal gøre er at udskrive til fil og gemme det som et JPG.

  Dette løser problemet med den printerdriver (hvad Mr. Garrison nævner om papirformat).

 20. Jon C siger:

  Jeg har downloadet filen ovenfor for de rammer, hvad filen til jeg sætte det ind? Jeg så videoen forklarer presets jeg kan gøre dem, men hvad med Filoverførsel Lightroom Print Presets 1.1 ... Hvor går det hen.
  Tak

 21. Gavin Seim siger:

  Samme metode skitserer under Installation presets video bør arbejde Jon, men i stedet for at installere dem i Udvikle forudindstillinger du lægger dem i den trykte Presets mappe, som skal være i den samme overordnede mappe vist i videoen ... Gav

 22. Noel Dodd siger:

  Tak for udstationering presets og linket til videoen, det er super nyttigt for en strømlinet arbejdsgang.

  Jeg prøvede det i LR 3 Beta 2, og den opfører sig underligt; Jeg har bemærket, at hvis jeg oprettede min egen i "Brugerdefineret pakke" layout stil det virker fantastisk, men disse alle standard til "Picture Package", som synes at bryde i den nye version. Så jeg tror den nye 'Brugerdefineret Package' er, hvordan Adobe vil officielt understøtter dette.

  For at gøre disse arbejde i LR3 Beta 2 behøver du kun at redigere én linje; på toppen af ​​den fil, du vil se denne:

  _engineIdentifier = "com.adobe.lightroom.print.engine.package.quick"

  Skift det sidste ord fra 'hurtig' til 'tilpasset', som dette:

  _engineIdentifier = "com.adobe.lightroom.print.engine.package.custom"

  Og den opfører sig perfekt!

 23. Gavin Seim siger:

  Tak Noel. Jeg planlægger at gøre nogle opdatering til LR3 samt at se, hvordan vi kan tage det yderligere. Tak for kodning info. Jeg vil tjekke det ud også.

 24. Jim Calvert siger:

  Først er jeg en komplet newbie til Lightroom, og jeg takker dig for alle jer tutorials og "gratis" hjælp
  Jeg har installeret din print-modulet, men ingen forhåndsvisning ser jeg. Jeg genstartet programmet stadig intet
  hvad jeg mangler? Tak

 25. Gavin Seim siger:

  Hey Jim. Du bliver nødt til at give mig flere detaljer. Du er nødt til at sørge for presets er installeret i mappen Print Presets. Ikke sikker på, hvad din seeing. Du velkommen til at e-mail med flere detaljer dog og jeg vil se hvad jeg kan gøre ... Gav

 26. Er der nogen der havde denne mærkelige spørgsmål .. Jeg har Lightroom 3 på Windows Vista .. og jeg har skabelonerne installeret .. hvis jeg svæver min curser over 10 × 10 skabelon .. du kan tydeligt se siden er en perfekt kvadrat .. men det jeg klikker på det .. skabelonindstillingerne belastninger men den side er ikke firkantet, men ligesom 8 × 11 eller så .. hvordan kan jeg løse dette problem? Jeg har prøvet alt, hvad jeg kan tænke på.

 27. Gavin Seim siger:

  Jim se linket opdatering i dette. Jeg har lige lavet et nyt sæt af disse til LR3, da disse ikke virker rigtigt. Se de nye løse dine problemer.

 28. Foto Framer siger:

  Tak for posten, det har givet mig nogle gode ideer.

 29. cs siger:

  Jeg bruger LS 2.7 når importere skabelonen bede mig den fejl som nedenfor: -
  "Fail at konvertere indfødte billede til bolb" Please hjælp på dette.

 30. cs siger:

  Jeg fik det løse mit problem. Thnaks fo filen.

 31. Bryan Grant siger:

  tak for de presets

 32. Craig Coppola siger:

  Store preset, tak.

  Når jeg vælger layout "seim 10 × 10 - 3H 1 V, jeg derefter vælge mine 4 billeder til brug i layoutet. Hvad jeg får, er, 1 billede fylder alle 4 firkanter. når jeg klikker på et andet billede det så relpaces alle 4 firkanter med det nye billede. Hvordan bruger jeg 4 seperate billeder? Jeg forsøgte at skifte til at bruge "Valgt foto", og intet ændrer sig.

  Thanks .. Craig

 33. Gavin Seim siger:

  Craig bruger du LR3. Hvis du har du brug for at bruge v2 af disse presets ... http://seimeffects.com/2010/08/31/gavin-lightroom-print-presets-layouts-2/

 34. Jen siger:

  Wow, det er hvad jeg har ledt efter. Jeg forsøger at skabe et bryllup album via WHCC Press Trykte Albums, virksomheden fortæller mig, at jeg ikke kan gøre layouts for deres albums gennem Lightroom. Jeg besluttede at prøve dit preset, gjorde min første side, og eksporteret til indlæse i WHCC album. Albummet valgt var en 10 × 10 i betragtning af størrelsen af ​​de forudindstillede, men det er ikke passer ind på siden. Det spreder sig på tværs af de to sider, og afskære de øvre og nedre dele af billedet. Det er helt nyt for mig, så nogle gode råd ville være nyttigt.

  Tak så meget!
  Jen

 35. Gavin Seim siger:

  Lyder som om du prøver at droppe 10 × 10 ind i en to opslag (10 × 20). Du er nødt til at indstille din bestilling software til at arbejde med en enkelt m² / m² billeder eller du kan at moder den 10 × 10, ændre dimension af det til 10 × 20 og gøre dobbelt opslag. Ingen grund LR kan ikke gøre det.

  Gav

 36. Duc Tran siger:

  tak for denne preset! Det er virkelig rart

 37. Vimal siger:

  Tak på avanceret,
  dette er meget bruge fuld og creativities.

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Du kan bruge disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>