Anatomy of Post Production Tools - De Seim Effekter verktygslådor

PinExt Anatomy of Post Production Tools   The Seim Effects Toolkits social share button Anatomy of Post Production Tools   The Seim Effects Toolkits

av Gavin Seim : Det finns info och videor på varje produktsida, men jag ville göra en snabb överblick över hur du kan använda verktygen i stor foto arbetsflöde och hur Seim Effects samlingar passar i det. Att ha ditt arbetsflöde spikas gör all skillnad i kreativa effektivitet. Oavsett om du använder Seim Effects eller andra verktyg, kommer dessa begrepp vara liknande. Jag bör också notera att varje kollektion jag gör är unikt. Verktyg är inte dubbletter över mer än en uppsättning. Var och en är en unik fokuserad samling.

Så låt oss börja med vår ursprungliga filen. En kreativ effektiv redigering planen behöver en stiftelse. Det börjar vanligtvis med förinställningar. De verkar enkla, men stora förinställningar är snabba, kraftfulla, viktiga verktyg som ger dig kontroll. För en steg för steg titta på mitt arbetsflöde kolla in den här artikeln, Super Workflow . För nu ska vi titta på SE förinställda lineup, en elegant samling kraftfulla verktyg.

ad pw 150 Anatomy of Post Production Tools   The Seim Effects Toolkits Ström Workflow 3 (LR 1-4) | Lighflow (Aperture 3) ad lf 150 Anatomy of Post Production Tools   The Seim Effects Toolkits
Alla fotografier Type.

Dessa dagar de flesta bra behandling inleds med en RAW redigerare som LR eller Aperture. PW3 är mitt flaggskepp samling av förinställningar för LR och det är i allmänhet där jag börjar. För Apple Aperture du vill Lightflow. Båda dessa är en kärna. De har lite av allt från arbetsflödet och automations förinställningar för färgblandningsverktyg, svartvita konverteringar och detaljförbättringsverktyg.

Båda raffinerade samlingar härrör från år av redigering erfarenhet och användarravepartyn talar för dem. Oavsett din nivå, om du köper en redigeringsverktyg någonsin, det är din biljett. Dessa samlingar kommer att hjälpa dig att bli mer kreativ, så att du kan mixa, matcha och justera till ditt hjärta innehåll, samtidigt som du sparar oräkneliga timmar. (Just nu Lightflow är vår enda förinställningar kollektion för Aperture).

ad cf 150 Anatomy of Post Production Tools   The Seim Effects Toolkits Color Fantasies (LR 1-4) - Varje fotografi typ, bröllop och porträtt.

CF är en förlängning av färg. Att gå längre än grunderna och in djupare färg vändningar, blandningar och nyanser. Det finns en del av detta på PW3, men om du älskar kreativa färg du vill ha CF. Det är okej här, en komplett färgeffekter samling.

Color Fantasies är stilrena, med ett brett spektrum av färgverktyg. Från vintage processer, baby verktyg, tvärprocesseffekter och mer. Komplicerade färgblandningar som kommer att ta din färg till nya nivåer.

ad bw 150 Anatomy of Post Production Tools   The Seim Effects Toolkits Silver Shadows 2 (LR 1-4) - Varje fotografi typ, svart och vitt.

S Ilver Shadows 2 markerar en ny generation för svartvita konverteringar. Utesluter behovet av plugins och externa verktyg, sätter SS2 kraftfull silver konverteringar ett klick bort och ger dig möjlighet att mixa, matcha och blanda toner för att få fantastiska svartvita-talet, samtidigt som den känsliga kvaliteten på din ursprungliga RAW-fil.

Om du älskar svart och vitt, du behöver Silver Shadows. PW3 har ett urval av grundläggande silver konvertering verktyg. Men Silver Shadows 2 är ett system för fantastisk svartvit direkt i Lightroom.

______

Så det är förinställningar. Ett arbetsflöde stiftelse. Nu kommer vi till raffinering lokala redigeringar i Photoshop är liknande redaktörer. Och de bör inte glömmas bort. Ofta människor slutar på RAW redigering, men det raffinerade edit är ofta det som skiljer män från pojkarna, gör en bild verkligen sjunga. Det är som pricken att de bästa bilderna får alltid.

ad ne 150 Anatomy of Post Production Tools   The Seim Effects Toolkits Nakna Elements (PS m.fl.) - Någon typ fotografering.

Naked Elements är en komplett struktur samling i en förpackning. Du köper ett set och du får dem alla. Strukturer kan du subtilt överlagra en textur bild över din huvudstycket, att låta din bas image förbättras genom uren från overlay (det är bättre sett som beskrivs, så gå till produktsidan). NE innehåller högupplösta texturer som kan tillämpas snabbt i Photoshop med hjälp av de medföljande åtgärder, eller i bara om någon annan foto editor som låter lagren. Du kan till och med använda dem från LR med hjälp av en plugin som Perfect Layers. NE är

Naked Elements är en enkel samling som innehåller bilder av allt från eld, till vatten, till sten, till min favorit, verkliga bilder av dokument som är hundra år gamla. De NE pergament texturer är som inget annat och något som gör NO sticker ut som ingen annan.

ad es 150 Anatomy of Post Production Tools   The Seim Effects Toolkits Creative Essentials (PS CS2-CS5) - Någon typ fotografering.

En av mina första effekter samlingar och en som "reviderats och förfinats genom åren. Creative Essentials är en samling av Photoshop-effekter som gräver in i områden som du inte kan göra med en RAW-editor.

Det finns några viktiga rättelser i CE, tillsammans med skärpningsverktyg, kraftfull fantasi, tonal och glöd effekter och mer. Åtgärder är det perfekta sättet att ta en bra bild och göra det något mer. I Creative Essentials är det lite om arbetsflöde och lite om sista handen.

ad he 150 Anatomy of Post Production Tools   The Seim Effects Toolkits Hollywood Effects 2 (PS CS2-CS5) - Mest kraftfulla för bröllop och porträtt

Djupt andra generationens efterbehandling. HE2 är en samling av kreativa Photoshop åtgärder som återigen föra enkelhet till komplexitet. Den är fylld med verktyg för bildeffekter, glöder och i synnerhet korrigeringar hud.

Automatiserad jämn hudton som normalt skulle kräva en plugin kan göras med kvalitet och snabbhet i HE2. Glöder och fantasi effekter som inte är möjliga i en rå redaktör.

HE2 är en anpassningseffekter mix som något bröllop eller porträttfotograf inte vill vara utan.

Mer Great Stuff Från Seim Effects ...

ad pw slim Anatomy of Post Production Tools   The Seim Effects Toolkits

Detta inlägg är publicerat i åtgärder , nyheter , photoshop , förinställningar , specialeffekter , texturer och taggade , , , , , , , . Bokmärk den permalänk .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>